Amanda Skog

Handlat.

Kategori: Vardagen

Är åter igen en trött tjej, och lite halvless också faktiskt, men det går nog över...snart.
 
Har precis handlat, både tills imorgon och idag. Imorgon blir det mumsig färdkost på tåget och idag ska jag baka bullar tänkte jag. Mamma håller på att göra degen nu så ska jag slita som ett as sen, haha. 
 
Imorgon åker som sagt jag och Mathilda till Stockholm så vi höres på måndag eller nåt.
Ha en fin heeelg!

Trööött.

Kategori: Vardagen

Varför ska det blåsa är den stora frågan???
 
Här sitter jag och är sådär superdupermegatrött efter att ha klivit upp runt halv 7 imorse. Det är inte bara att bo 1,5 mil från Ljusdal och inte ha körkort. Ja ja, just nu går det väl ändå skapligt och nästa vecka börjar ju som sagt Jons semester så då behöver jag inte åka in till Ljusdal när jag får tråkigt....
 
Idag blir det lunch med Nathalie och Mathilda och ikväll och imorgonkväll ska jag bara mysa eftersom jag åker på fredag. Det väntas jobb på ett bröllop på lördag! Har även blivit medbjuden på bröllop av Jons kompis i augusti, mitt första eeever :)
 
Ha en fin dag!

Midsommarhelgen.

Kategori: Vardagen

I fredags blev det dop som förvandlades till ett bröllop - graattis! På kvällen blev det grillning hemma hos Jons föräldrar och sen en ganska tidig midsommaraftonskväll. På lördagen åkte vi och badade med Wynja och Stina och grillade sedan hemma hos dom på kvällen. Sen följde Wynja med oss hem och sov över. Igår blev det rätt lugnt, vi var in till Ljusdal och handlade och sen åkte vi hem och grillade IGEN. Kan aldrig bli för mycket grillat ;) På kvällen blev det fotboll som vanligt och efter full tid gick jag och la mig medan Jon satt uppe och kollade på förlängningen + straffar.
 
Nu är det måndag och jag följde med Jon in till Ljusdal imorse. Ikväll blir det fotboll i Delsbo och jag ska försöka njuta så mycket som möjligt av den här veckan eftersom jag åker till Stockholm på fredag. Är ju inte direkt van att vara borta tre nätter från Jon.......
 
Ha en fin vecka, så hoppas jag på att vi får internet till huset den här veckan! ;)
 

Middag.

Kategori: Vardagen

Var ju ute och åt världens godaste middag tillsammans med Mathilda förra helgen.
MUUUUUUUUUUMS!
 

Dagarna.

Kategori: Vardagen

Dagarna är i princip likadana just nu. Vaknar upp bredvid världens finaste kille halv 7 varje morgon och följer jag inte med honom till Ljusdal ligger jag kvar i sängen halva dagen. Sedan är det ensamhet som gäller fram till 17-18 på kvällarna då han slutar jobba och vi får umgås i några timmar innan sängen kallar igen. Den senaste tiden har det dock varit fotboll vaaaaaarje kväll, så jag längtar tills den är slut också ;)

Om en vecka är det dock semester och då får jag ha honom hemma hela dagarna också. Är det något jag ser fram emot så är det det :) Lite jobbigt ska det dock bli med alla dagar jag ska bort i sommar, men jag antar att life goes on så att sääägaaa.
 
Igår blev det jordgubbar, grädde och vin tillsammans med Jons föräldrar. Vardagslyx.
 

JAG ÄLSKAR DIG

Kategori: Kärlek

Tidigt.

Kategori: Vardagen

Idag blev det en tidig morgon igen eftersom jag följde med Jon in till Ljusdal när han åkte och jobbade. Förutom att jag är jäkligt trött är det faktiskt rätt skönt att komma upp i tid och jag älskar att ha ett tomt hus för mig själv såhär på morgonen.

Jag har dock börjat åka på en förkylning tror jag och halsen värker, kan vara därför jag är sådär onaturligt trött också. Får hoppas på att det inte blir värre för det har jag ingen större lust med, nu när det snart är midsommar och allt.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt innan jag följer med Jon och handlar efter jobbet. Imorgon blir det till att följa med till Sundsvall och gå i affärer medans han jobbar, stackarn ;)




Bollnäs.

Kategori: Vardagen

Det är inte varje dag man åker till Bollnäs och förbrukar hela 3000 spänn. Sviiiiisch sa det bara, så var pengarna borta. 1500 gick dock åt till en massa färg och tillbehör så jag har faktiskt inte handlat såååå mycket onödigt ;)

Sjukt nöjd över shoppingen och rean borta i Bollnäs iaf. Lyckades köpa två klänningar, ett par shorts, två par leggings, ett linne, en jacka, en tröja, ett par byxor, två par skor, en väska och örhängen. Nu har jag minsann kläder så det räcker och blir över....ett tag, heheeee.

Nu väntar jag på att Jon ska komma och hämta mig så ska vi åka och handla, åka hem och äta och sen åka till Delsbo på skolavslutning. Livet leeeker :)

Trött

Kategori: Vardagen

Trött som ett as, men så går det när man kliver upp klockan sju. Åkte in till Ljusdal med Jon imorse eftersom jag och mamma tänkte ta en sväng till Bollnäs idag. Ska bland annat handla färg till huset. Äääntligen händer det något :)

Ikväll ska vi åka och kolla på Wynjas skolavslutning och imorgon är det helg. Får dock inte umgås med Jon förräns på lördag men det gör inte så mycket för då kan jag träffa Nathalie och Mathilda imorgon!

TJOOO!

Städa städa städa.

Kategori: Vardagen

De senaste dagarna har enbart gått åt till att städa, städa, städa och städa. Det är kartonger och smuts i princip överallt och jag längtar som en galning tills allting är färdigt. För övrigt trivs både jag och Jon jäkligt bra där borta och det är helt underbart att ha ett eget hus. Sommaren ska bli den bästa nååågonsin.

Just nu sitter jag dock i Ljusdal eftersom jag ska jobba några timmar ikväll. Mamma är dock snäll och skjutsar hem mig när jag slutar och då kan jag tänka mig att det blir fotboll och sen läggdags. Imorgon och på torsdag ska jag nog fortsätta städandet medans Jon jobbar.

Nä, nu blir det dusch. TJOOOO!

Studenten.

Kategori: Vardagen

Fredagen var helt fantastisk och att ta studenten är verkligen en upplevelse man kommer att minnas. Dagen började tiiiiidigt med att skära frukt i flera timmar tills klassen kom klockan åtta på morgonen. Då blev det frukost här innan hela klassen begav sig till skolan där det väntade en massa prat/musik i aulan och sedan fika med våra lärare. Sen var det dags att gå ut på trappan och saaatan vad nervös jag var, hahaha. Blev iaf sjukt glad när jag såg att det stod en massa människor och väntade på mig med blommor, gosedjur och plakat. Även Jon kunde komma :)

På kvällen blev det en FET förfest hemma hos Matilda med trubadur och en jäkla massa folk. Kul kul! Kom dock inte in på Stadt när det var dags så jag gick hem till Jon runt 12-tiden och vi åkte hem till vårat fina hus. 

Mådde konstigt nog bra igår när jag vaknade så det blev till att städa heeeeeela dagen. Satan i gatan vad trötta vi var när vi kom hem på kvällen. Fy fan....Nu är det iaf klart och vi har bara huset att tänka på :)

Imorse blev det frukost utomhus och nu är jag hos mamma och hälsar påååå...fast hon är inte hemma ;)



Arbetslös.

Kategori: Vardagen

Om mindre än ett dygn är jag arbetslös. Jag hoppas inte att jag behöver kämpa lika jäkla hårt som de flesta brukar få göra efter skolan. Jag orkar inte gå runt dag ut och dag in utan en enda krona på kontot, jag måste få jobb...helst nyss.

Har åtminstone världens underbaraste pojkvän som gör livet sådär fint ibland.

Snaaart!

Kategori: Vardagen

De senaste dagarna och kvällarna har gått åt till att packa och flytta, och både jag och Jon har varit heeelt slut vid läggdags. Eftersom vi båda var lediga igår blev det till att köra några lådor till huset och ikväll går sista flyttlasset. Stackarn får inviga huset ensam inatt eftersom det är dags för studenten imorgon...

Idag ska det provas kläder, bakas, handlas och greja på. Jag är trött och hoppas därför att jag kan somna tiiiidigt ikväll eftersom jag ställt klockan på halv 7 imorgonbitti. Klockan 8 dyker mina kära klasskamrater upp och sen blir det champagnefrukost här hemma! Åååh, det är verkligen nära nuuuu :)

Vaxade benen igår för första gången i mitt liv. Jon hade förbannat roligt åt mig när han satt där med sina chips och öl. Själv höll jag på att dö....

Min <3

Kategori: Vardagen

Packaaa.

Kategori: Vardagen

Medans alla andra hängde på Nore igårkväll och firade studentveckans första dag spenderade jag kvällen genom att damma skåp, packa och dricka te. Kvällen avslutades i Jons soffa med en skål popcorn och ett glas saft. Det gäller att belöna sig själv....eller nåt ;)

Ikväll dissar jag Stadt (vilket jag skulle gjort i vilket fall som helst) och hjäper istället till att skruva ner möbler och packa lådor. Det är mycket nu men det är rätt bra att göra saker så slipper man tänka på en massa. DET ORDNAR SIG, AMANDA, DET OOOORDNAR SIIIIIIIIIIG!

Idag har jag varit på Coop och köpt sallad och hämtat paket och nu sitter jag bara och njuter av ensamheten. Snart är det fredaaaag....

Hus.

Kategori: Vardagen

Trött. Less. Men bättre, ja, det är bättre.

Snart ska jag åka iväg och jobba och det blir bad borta i Hudik. Ikväll ska jag och Jon åka iväg till vårt nya hem. Ja, nu är det ju officiellt och allt. Han har blivit husägare och denna vecka blir det flytt. Ni kan ju tänka er stressen...

För övrigt suger det här jävla vädret och att jag är fet som en elefant gör ju inte det hela bättre. Haha, känner ni hur positiv jag är? BLAAAAAAAAAAAAHHHH.

Nä, hörs på när jag är gladare vettja ;)

Blä.

Kategori: Vardagen

Har haft den sämsta helgen på fleeeera månader och då överdriver jag inte heller. Har övervägt flera gånger att gräva en grop till mig själv men istället har jag tryckt i mig mängder av godis och kakor i hopp om att må lite bättre. Tji fick jag, socker = ännu mer ångest. Men ja, livet går vidare.

Skapligt trött på det här vädret och jag tycker synd om allt Bal-folk som fick stå ut med regn och blåst igår. Just nu ser det i alla fall ut som att det ska bli helt okej väder på studenten och det är ju trots allt viktigast...tycker jag då ;)

Imorgon går vi in i studentveckan och jag börjar veckan med att jobba halva måndagen. På tisdag blir det utspark och sen blir det nog lugnt på onsdag och torsdag innan studenten på fredag. Det ska ju handlas frukost och så, och så skulle jag behöva en väska också. Hmmmmmm..

Nä, nu ska jag fånga dagen så att säga. Haha. Eller?

.............

Kategori: Depp