Amanda Skog

Lördag.

Kategori: Vardagen

Tjoppidoooo!
Nu sitter jag här, nyduschad och allmänt fräsch och ska välja ut nå kläder till kvällen. Kom för en stund sedan hem från Jon där natten har spenderats. Även denna natt kommer att spenderas där för det finns inget bättre än att somna på hans axel...

För övrigt fryser jag och är sådär halvtrött men ändå pigg på nåt sätt. Ska snart iväg och käka middag och sen blir det nog myskväll med vin, osv osv osv.

HÖÖÖÖÖÖRS!


InOne.

Kategori: Vardagen

Igår kom ääääntligen min efterlängtade onepiece, eller ja, inOne som den heter. Den var lika fin som jag hade förväntat mig men det är lite tråkigt att jag inte fick den då det var vinter och kallt. Det är ju knappast ett plagg man har mitt i sommaren...

Igårkväll (inatt?) efter Big brother tvingade jag mig åter igen ut för att ta en löprunda. Det gick bra, men imorse var mina ben och lår som spaghetti. Malle fick mig dock att ännu en gång gå ut och försöka ta några steg. Idag gick det dock inte lika bra, men jag sprang en bit åtminstone...

Ikväll väntar god middag och sen ska jag till Jon för att umgås med honom, Stina, Jenny och Wynja. MYSPYS!

 

Puss!

Kategori: Kärlek

Kläder.

Kategori: Vardagen

Beställde precis kläder för 1000 spänn, aj aj aj....jag kan inte det där med att tänka framåt för snart står jag där utan en endaste krona, det känns lite surt. Aja, jag fick åtminstone både en skinnjacka och en eventuell studentklänning. Jag är dock osäker på både jackan och klänningen och det kan hända att jag skickar tillbaka båda två, haha. Hoppas hoppas hoppas på att det passar...

Nu ska jag, tro det eller ej, tränga på mig springtightsen och gå ut för att ta mig en liten springtur. Det tar emot men nu finns det faktiskt inga undanflykter. Valkarna börjar välla fram igen ;)

Ostchips.

Kategori: LCHF/Vikt

Är man sugen på något gott och ändå vill vara nyttig kan jag rekommendera ostchips. Man tar riven ost, lägger det i små högar på bakplåtspapper och kör sedan in plåten i ugnen på 200 grader i några minuter. Man ser när chipsen fått färg :)

Fungerar riktigt bra som "godis" faktiskt, och nyttigt är det :)

Tack!

Kategori: Vardagen

Sov som en jävla gudinna inatt och vaknade inte förrän Jons klocka ringde. När han hade åkt iväg somnade jag om och sedan klev jag upp klockan 9, fixade i ordning mig och tog en regnig promenad upp till skolan. Hade två väldigt slappa lektioner och imorgon väntar åter igen en lugn dag. Sen är det helg igen och den ser ut att bli kanonbra :)

Efter skolan åkte jag, Ellen och Sofia och handlade och nu börjar min "present" att ta sig. Hellre för mycket än för lite liksom ;)

Nä, nu ska jag invänta mamma och ikväll tror jag att det får bli en hemmakväll trots att det gör lite ont, haha. Jag är för övrigt så sjukt tacksam över alla positiva kommentarer jag och Jon fått, vilket vi absolut inte trodde när vi gick ut med alltihop. Jag är övertygad om att det finns ett helt gäng som snackar en massa skit, men det vi inte vet mår vi ju inte dåligt av, och alla som känner oss NÄRA är grymt positiva och det är riktigt skönt. TACK!

HÖRS!

Dagens middag.

Kategori: LCHF/Vikt

Dagens middag: GI-falukorv och blomkålsmos.

SAAAAAAAAAAATAN VAD GOTT DET VAR!!!

 

Händelselöst.

Kategori: Vardagen

Mina dagar är ganska händelselösa och det händer faktiskt inte mycket alls. Skola, hem, äta, Jon, typ. Snart är det dock påsklov och det ska bli skönt med lite ledighet igen. Jag får dock ångest när jag tänker på studenten eftersom jag inte har ett dugg planerat efter skolan. NÅGON SOM HAR JOBB TILL MIG???

Just nu ser jag fram emot GI-falukorven som jag ska äta snart, haha. Ikväll blir det skräckfilm och imorgon sovmorgon. Ledig på fredag är vi också och det är ju heeelt underbart :)

Helgen.

Kategori: Vardagen

Har haft en helt underbar helg och jag går runt och ler hela tiden. I fredags blev det som sagt en trevlig tripp till Gävle tillsammans med Nathalie och sedan tacosmys med Jon på kvällen, hann även med att springa upp och kolla hur Fredrik har det i sin lägenhet. Igår vaknade jag upp bredvid Jon, pussade på honom halva dagen och sedan blev det kalas hos Mathilda på kvällen. Efter det åkte jag hem till Jon igen, sov (ända tills 12 idag!!!) och sedan har vi bara legat i soffan hela dagen och myst. 

Nu har jag precis vräkt i mig en pizza som innehöll mer än 100 kolhydrater. HERREJÄVLAR! Har gett upp tanken att gå ner 10 kilo till studenten men jag vill verkligen tappa dom där kilona på något sätt. Nu kommer Stefan hem med choklad till mig också....jag är en tjockis. Hahaha.

Ikväll blir det Big brother live och imorgon väntar skola. SNART PÅSKLOOOV!!!

Lycka.

Kategori: Vardagen

Tror det är svårt att vara lyckligare än vad jag är just nu. Igår blev jag bjuden på både tacos och blommor av min fina Jon och sen blev det mys framför en film resten av kvällen. Det var lite motigt att gå hem idag men eftersom jag ska iväg typ nu var jag tvungen att göra det ändå...

Nu ska jag åka iväg till Nathalie och sedan fortsätter vi mot Rolfhamre för lite festligheter. Blir nyktert som vanligt för mig och sen åker jag nog till Jon och sover :)

 

Gävle.

Kategori: Vardagen

Har haft en finfin dag tillsammans med Nathalie i Gävle. Finväder, shopping och smoothie ute i solen, kan det bli bättre? Tog ett tidigare tåg hem som var FULLPACKAT, fick sitta med en arab som raggade på mig hela resan och det var en jäkla tur att han hoppade av i Järvsö, annars hade nog jag gjort det....

Nu har jag precis duschat och fixat i ordning mig och tänkte kila iväg till Jon för att äta tacos och mysa. Har jag världens finaste pojkvän eller har jag?

TREVLIG HELG!

 

Längtar...

Kategori: Vardagen

Blir ännu en kväll utan min Jon. Känner mig lika låg som igår och längtar så sjukligt mycket tills imorgonkväll då det blir tacos och en massa mys med honom. Först väntar som sagt en heldag i Gävle och det blir nog trevligt det också.

Nu sitter jag och inväntar Biggest loser och Big brother och sen blir det läggdags!

 

Bättre.

Kategori: Vardagen

Både jag och mamma la oss halv 10 igårkväll så det var inte så konstigt att jag skuttade upp redan 9 imorse. Skönt att vara uppe tidigt och förhoppningsvis kan jag sova inatt också. Vill gärna vara utvilad imorgon när jag och Nathalie tar tåget till Gävle. 

Mår betydligt bättre idag och startade dagen med en promenad till pappa för att släppa ut katten. Nu funderar jag på att plugga litegrann och ikväll hoppas jag på att få träffa Jon en sväng innan jag ååååter igen måste sova hemma. Imorgon får jag nog dock kramas hela natten igen, längtar :)

HÖRS PÅ!

Tröööööött...

Kategori: Vardagen

Hatar att må såhär. Jag är helt slut och både huvudet och kroppen är alldeles trötta. Har precis tagit en kortare powernap men jag längtar tills jag får lägga mig igen. Riktigt skönt att vara ledig imorgon så får jag sova ut också...

Inatt blir det första natten på en vecka som jag sover ensam. Jag mår ännu sämre när jag tänker på det, men jag antar att det kan vara bra också. Det känns dock som att jag kommer vakna automatiskt halv 7 imorgonbitti och undra varför inte alarmet har gått och varför jag inte får en puss på pannan direkt när jag vaknar. Du gör mig så lycklig...

Nu sitter jag här och tröstäter keso och hallon efter en het dusch. JAG VILL SOVAAA!

Trött.

Kategori: Vardagen

Trött, tröttare, tröttast....
Det var tur att jag hade sovmorgon imorse, annars hade jag nog aldrig orkat pallra mig upp till skolan. Jag var ändå på plats strax efter klockan 10 och runt halv 12 slutade vi utan att jag hade behövt göra någonting. Slappa dagar...Imorgon blev vi tydligen lediga också och det är ju inget man tackar nej till. På fredag tänkte jag och Nathalie åka till Gävle så det blir inte mycket skola denna vecka.

Såhär känner jag mig just nu, och jag saknar dig så att det gör ont...

Dagens mat...

Kategori: LCHF/Vikt

Idag blev det kyckling med ädelostsås till middag. Enkelt och rätt gott, trots att det är betyyyyyydligt godare med mammas klyftpotatis till. Men men, man kan väl inte få allt :)

Tisdag.

Kategori: Vardagen

Hej mina åtta små läsare!
Haha, jag ska inte klaga, för jag tror inte jag gett ut bloggadressen till mer än fyra stycken än. Får väl tänka att jag skriver för min egen skull istället! I miiiiss you bloggparken :(

Idag blev det skola och det enda jag gör där borta är att vanka runt, äta och dricka cola zero. Är det bara jag eller börjar skolan bli slappare nu när det snart är studentdags? Jag brukar i och för sig tänka bort att jag har en massa att göra eeegentligen, hehee..

Nu väntar snart lite mat och ikväll får jag nog äntligen myspysa igen :)

Chorizo & blomkålsmos.

Kategori: LCHF/Vikt

Middagen idag blev som sagt chorizo och blomkålsmos. Måste åter igen rekommendera blomkålsmos som är ett riktigt bra substitut för potatismos. Enkelt att göra är det också! Man skär ett blomkålshuvud i mindre bitar och kokar det i typ två dl grädde i några minuter. När blomkålet blivit mjuk mixar man allting slätt. Enkelt och gott!

Lyxade till det med påskmust light idag å...mums!

Måndag.

Kategori: Vardagen

Helluuuu.
Somnade redan runt 10 igårkväll och det var otroligt välbehövligt. Jag hade dock pratat en massa i sömnen inatt, haha. Efter att ha pussat Jon hejdå 7 imorse sov jag vidare ända till halv 11 innan jag tog en promenad hem i stormen och snön, BLÄ!

Nu har jag precis rullat ihop några LCHF-chokladbollar och njuter av att få vara inomhus. Lite senare tänkte jag göra chorizo och blomkålsmos. Ikväll tänkte jag försöka träffa Nathalie å, och blir det inte för sent går jag nog till Jon och sover där. Imorgon väntar skola....0 % peppad. Yeyy!

Heeemma.

Kategori: Vardagen

Tjooooo!
Kom för en stund sedan hem efter en helg borta i Överälve. Har haft det jättemysigt tillsammans med Jon och hans familj och trots att det blev något (läs: några) glas vin för mycket igår så har det varit riktigt trevligt. Mådde som en påse skit imorse men efter lite frisk luft och en bit smörgåstårta var jag tillbaka på banan igen, haha.

Nu har jag precis ätit gomiddag med mamma och eftersom jag inte kan vara ensam ikväll utan att få panik blir det nog övernattning hos Jon ;)



PUUUUTAAA DÅÅÅ

Promenix.

Kategori: Vardagen

YOOO!
Vaknade tidigt på grund av Isabelle. Låg dock kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp, åt frukost och tryckte i mig lite choklad, hehe. Sen tog jag och mamma fram utemöblerna och satte oss ute i solen och åt lunch. SÅÅÅÅ skönt.

Nu har jag och mammsen precis kommit hem från en promenad runt Kaven. Det var snuskigt jobbigt men just nu känns det grymt bra. Var alldeles för längesen jag rörde på mig så det var skönt att ta en sväng...

Ikväll sticker som sagt jag och Jon till dom djupa skogarna så vi hörs på sööööndag!

 

Torsdag.

Kategori: Vardagen

Vaknade åter igen upp bredvid Jon imorse och när han åkte på jobbet fick jag ligga kvar äääända tills mitt mobilalarm ringde klockan 10.15 - riktigt jävla skönt. Det blev en lugn morgon med dusch, frukost och pluggande innan jag gick backen upp till skolan. Fjärde skoldagen efter lovet och även denna dag har varit lugn. Lyssnade på redovisningar i en timme och sedan blev det prov innan jag åkte hem. 

Nu när jag varit så duktig och varit i skolan heeela veckan så blir det nog en sjukanmälning imorgon, sova ut och äta god frukost med Malle, mamma och Isa. På kvällen tar jag och Jon bilen till hans syster och sedan blir det födelsedagsfriande hela helgen där borta :)

Nä, nu ska jag koka ägg.
TJOOPPIDO!

Ensam.

Kategori: Vardagen

Vaknade upp bredvid Jon imorse, njöt av att få sova en timme längre än honom och pallrade mig sedan upp för att göra något åt facet och håret. Det kändes dock meningslöst eftersom stormen utomhus förstörde hela mig på vägen till skolan. Jag hade förväntat mig en kort promenad men det kändes som att jag gick i flera mil samtidigt som håret blev katastrof....synd om mig, haha.

Just nu sitter jag ensam hemma och deppar. Eller nä, deppar gör jag knappast för det var längesen jag var så lycklig som jag är just nu. Jag känner mig dock ensam, vilket jag aaaldrig brukar göra. Har alltid suttit ensam om kvällarna och njutit men nu är varje minut utan min fina jobbbbbbig. Visst låter jag sådär sliskigt förälskad? Hahahaha.

Nä fan, nu ska jag invänta Big brother och sen försöka sova. Jag längtar redan tills imorgon...

Middagar.

Kategori: LCHF/Vikt

Gårdagens middag:
- Fläskytterfilé, grönsaker, ägg och beasås.

 

Dagens middag:
- Tacoköttfärs, ost, gurka och creme fraiche.

Studentmössa.

Kategori: Vardagen

Har haft en otroligt lugn dag i skolan och jag har i princip bara suttit framför facebook. Vissa har ju tur...

När jag kom hem hade studentmössan landat i brevlådan och det var rätt skönt att den kom hem istället för till skolan. Den var lite för stor, men hellre det än för liten, så nu börjar nedräkningen :) Snart arbetslös! WOHO!

Nu sitter jag och väntar på mat eftersom jag inte fick äta annat än keso och grönsaker i skolan.
Ikväll får jag äntligen träffa Jon igen, det var ju trots allt typ 26 timmar sen sist ;)

Puss.

Kategori: Kärlek

Ingen gör mig så lycklig som du


Skola.

Kategori: Vardagen

Har haft världens mest underbara helg och lovet hade inte kunnat slutat på ett bättre sätt. Det kommer bli tomt att sova ensam inatt efter fyra nätter med min fina. Får väl tröstäta ikväll så klarar jag mig tills imorgon...haha.

Imorgon är det dags för skola igen och det känns ganska ångestfyllt efter att ha varit hemma i fem veckor. Det enda jag ser fram emot är att träffa alla igen, men för övrigt känns det mesta skit. Jag har ingen ork alls och jag har inte hunnit göra allt som jag borde ha gjort dom här lediga veckorna....fy mig.

Till veckan ska jag börja laga lite mer mat tänkte jag och inte fuska som jag gjort den senaste tiden. Får se om det kommer upp några smarriga LCHF-recept här, jag ska fööörsöka ;)

TJO!

Vinmys.

Kategori: Vardagen

Igår blev det några glas vin och en massa mys tillsammans med Jon. Trots tröttheten imorse pallrade jag mig hem i tid och sen kom Nathalie och Mathilda och hämtade mig. Det blev lite affärer innan vi tillslut avslutade med nachos på finess, GOOOOOOOOOOTTT!

Nu sitter jag här och trycker i mig choklad och kvällen ser ut att bli likadan som igår :)

Sundsvall.

Kategori: Vardagen

Igår blev det en sväng till Birsta med mamma, Malle och Isabelle. På grund av en 3-åring och en sjukling blev dagen väldigt stressig och det kändes inte som att jag hann kolla något innan vi skulle åka hem igen. Köpte åtminstone ett linne, tre par trosor, doftljus, hårfärg och sminkförvaring. Alltid något...

Nu har jag precis avnjutit en middag i min ensamhet. Slipper i alla fall vara ensam ikväll :)


Onyttig.

Kategori: Vardagen

Har spenderat de senaste nätterna hos världens finaste. Vill nästan nypa mig själv i armen ibland för att se om allting faktiskt är på riktigt. Det gör liksom ingenting att jag blir väckt halv 7 varje morgon när jag har dig bredvid mig.

Nu har jag och mamma precis kommit hem från Ica och jag kunde inte hålla mig från att vara onyttig även denna helg. Potatis, bröd, godis och semlor fick följa med hem och nu säger jag det här för sista gången - på måndag blir det en nystart. Det är betydligt enklare att vara duktig när det är skola, och jag känner mig fan inte nöjd just nu..

Nu väntar lunch med mamma och Stefan och ikväll väntas nog myspys :)

 

Trerätters.

Kategori: Mat

I tisdags bestämde sig jag, Tove, Josefine och Josefine oss för att laga en trerätters-middag igen. Det blev sjukt gott och man kände sig skapligt nöjd efteråt.

Förrätt: Hårt tunnbröd med pepparsalami och mozarellaost.
Varmrätt: Marinerad fläskfilé, hasselbackspotatis, beasås och sallad.
Efterrätt: Chokladtårta.




Första inlägget.

Kategori: Vardagen

HEJ!
Det känns lite surt att behöva göra en helt ny blogg eftersom Bloggparken bestämde sig för att lägga ner. Jag trivdes bra där, men det är väl bara att gilla läget och gå tillbaka hit då. Fattar dock inte hur jag ska få hit mina läsare...

Designmässigt ser bloggen ut som skit än så länge och eftersom jag är värdelös på koder och skit får jag pilla lite i taget så får vi se om det blir någon förbättring eller inte ;)


Bloggens första bild får vara på min lilla fina flicka :)