Amanda Skog

Helgen.

Kategori: Vardagen

Helgen är förbi och idag är det den sista april. I fredags kom Jon hit på middag, vilket var trevligt. Lördagen spenderades med Mathilda, Matilda, Nathalie och Annika och vi bestämde oss sådär spontant för att dra på Stadt. En hyfsat rolig kväll faktiskt och det är ju inte varje dag jag är ute på krogen precis. Extra roligt var det att även Jon var ute.

Igår var jag allmänt sliten så det blev en slapp dag som avslutades med film och en tidig godnattpuss. Imorse var det dags för jobb igen för Jon medans jag låg kvar tills Malle ringde halv 10 och ville ha med mig runt Kaven. Tro det eller ej, men jag ställde upp så nu har jag rört på mig lite å ;)

Ikväll blir det lite käk och några cider tillsammans med Jon, men för övrigt ser det ut att bli en lugn kväll.

Lördag

Kategori: Depp

Han trodde allting gick att rädda, att några drömmar levde än
Han köpte vin och röda rosor, men det var för sent för länge sen
Han trodde att hon skulle stanna, trots att hon inte ens var kvar
Han trodde detta var för evigt, trots detta vakuum som han bar

Hon gråter inte mer, hon grät sig torr för länge sedan
Hon är långt, långt borta redan, och fast hon ännu inte ler
Nej, hon gråter inte mer

Han mindes när dom hade träffats, hon sa han lyste stark och stolt
Och det var därför som hon fastnat, och det var därför hon nu gått
Han såg för sent vad han förlorat, såg aldrig vad han gjorde fel
Han trodde kärleken var gratis, och hon var väl blåögd för sin del

Nej, det var ingenting planerat, var som en sträng som inte höll
Han kunde inte riktigt säga, när det första slaget föll
Men sår och blåtiror försvinner, och bleknar bort till ingenting
Då är det värre med dom minnen, som aldrig falnar någonsin


Senaste.

Kategori: Bilder

Extra SMALL.

Kategori: Vardagen

Trött jag blir när folk slarvar. Fick hem min ziperall i storlek XS idag. EXTRA SMALL! Hur fan tror dom att en koloss som jag ska få på mig en XS? Jävla idioter. Nu måste jag ju skicka tillbaka den och antagligen finns det ingen storlek kvar heller så jag måste ta en annan. Hatar att vänta...hatar slarv.

Blev några timmar i skolan idag och nu sitter jag och är halvnervös inför kvällen. Det kommer nog att gå bra men ändå ;)

Imorgonkväll blir det nog mys med Nathalie, Mathilda och Matilda. Kan bli sköj :)

Seeent.

Kategori: Vardagen

Det blev en seeen natt inatt eftersom fotbollen gick till förlängning och sedan straffar. Jag tycker dock mest synd om älsklingen som var tvungen att kliva upp halv 7 imorse som vanligt medans jag fick ligga kvar i flera timmar. Vaknade klockan 10 av att mamma sms:ade och frågade om jag skulle med till Färila, så jag skuttade upp och 10 minuter senare var vi på väg :)

Nu sitter jag och slökollar på gårdagens Big brother och väntar på att Malle och Bellis ska komma. Tänkte försöka städa lite senare eftersom Jon kommer hit på middag imorgon :)

Snart blir det lunch med mamma och Stefan. Skitväder är det å...

Studentoutfit.

Kategori: Vardagen

Gick i skolan i en timme idag - HELT värdelöst. Efter lunch övertalade jag mamma att ta en spontantripp till Bollnäs. Där blev det fika och lite affärer och nu är hela studentoutfiten kirrad. Köpte två par skor idag eftersom jag inte kunde bestämma mig vilka jag ville ha på studenten. Dom jag helst vill ha kan jag knappt gå i så vi får väl se ;)

Såhäääär ska jag se ut på studenten. Osäker på tightsen dock...

 

Ziperall.

Kategori: Vardagen

Ja ja, jag vet att bloggen ser ut som skit, men jag orkar inte ändra på det just nu så HÅLL UT. 

Har haft en jäkla skitdag om man tänker på maten, men det är bara att ta nya tag antar jag. Snart väntar en lång och varm dusch och sen ska jag nog cykla iväg till Jon så mår jag nog lite bättre. Beställde åtminstone en student-ziperall idag trots att jag egentligen inte har dom pengarna...men visst är den niceeeeeee? ;)


Fuck you Måndag.

Kategori: Vardagen

Måndag, och jag skulle helst vilja krypa ner under täcket och aldrig kliva upp igen. Istället sitter jag här på skolan och tittar på när resten av klassen har prov. Själv inväntar jag lunchen, och framför allt hemgången. Jag är trött, less och allmänt nere och jag skulle behöva ett par boxningshandskar och en säck just nu, haha. Nä, men vafan...

Skulle behöva trösta mig med choklad men det är feeeeel. Fast känner jag mig själv rätt kanske jag går och köper godis sen. Eller nä, då får jag ännu mer ångest...

För att komma till det positiva så har jag haft en väldigt trevlig helg. Det blev zumba och middag med laget i lördags och när jag kom hem cyklade jag till pappa och tog några glas vin med honom innan jag cyklade vidare till Jon och sov. Igår blev det myspys och sen tog helgen slut....igen.

Nä, nu ska jag nog trösta mig med att köpa en till ziperall...heheeee.

Lördag

Kategori: Vardagen

Igår blev det myskväll med Jon. Vi beställde mat, åt godis och tittade på TV. Jag är dock tröttast i världen om kvällarna så jag gick och la mig redan halv 11, och självklart vaknade jag 7 imorse. Somnade åtminstone om efter ett tag så jag ska nog orka med denna dag också ;)

Just nu sitter jag och väntar på hämtning och sedan bär det iväg till Alfta för bandyavslutning med laget. Kan bli roligt, kaaaan bli. Jo, men det är klart det blir kul!

Får se vad som händer när jag kommer hem. Antingen går jag till Jon och lägger mig och väntar på honom eller så däckar jag här hemma. Man ska inte tänka allt för långt fram, det blir bara jobbigt då ;)

Hörs på!

Älskar dig.

Kategori: Kärlek

Det är synd att jag inte träffade Jon tidigare, för jag är övertygad om att jag hade klarat av skolan då. För några månader sedan mådde jag så sjukt jävla dåligt. Jag ville inte göra någonting, jag orkade inget, jag stötte bort alla och jag var allmänt deppig dag ut och dag in.

Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är tillsammans med Jon. Det är svårt att förklara hur glad han får mig och hur omtyckt jag känner mig när jag är med honom. Hade jag gått in med inställningen "han är 20 år äldre, det kommer aldrig att funka" så hade det nog aldrig funkat heller. Vi träffades till en början inte för att bli ett par, utan för att vi båda var jävligt uttråkade och behövde sällskap. Jag kan inte förneka till att jag inte hade några planer alls på att bli kär i honom trots att jag redan från början tyckte han var det vackraste jag någonsin sett. Det tog ett bra tag innan jag fattade att jag faktiskt ville ha honom och det tog ännu längre tid innan jag förstod att han faktiskt ville ha mig med. Har man aldrig varit kär tidigare så kan ni kanske förstå ;)

Jag älskar att bli omhållen (är det ens ett ord??) om kvällarna när jag kollar på film, jag älskar att varje kväll pussa Jon godnatt och varje morgon pussa honom godmorgon. Jag älskar att höra hans röst, hålla hans hand, får honom att skratta och kittla honom. Jag älskar honom, hela honom.

Just DÄRFÖR är det ett jävla helvete att sitta här hemma och hela tiden sakna.


Död.

Kategori: Vardagen

Var allmänt död imorse när klockan ringde. Jag pallrade mig dock upp, drack en kopp te och gick sedan till skolan. Två lektioner och både svenskan och samhällen gick bra och imorgon blir det likadant. Tänkte till och med gå till skolan på fredag, vilket jag inte brukar. Måste nog ta tag i bilden snart, haha.

Nu sitter jag här i onepiecen efter en dusch och tar det allmänt lugnt. Får se om jag drar till Jon senare när han kommer hem eller om jag spenderar natten hemma. Den som lever får se.

Brüüür rakade av sig håret igår å...hehe.

Tacohamburgare.

Kategori: LCHF/Vikt

Tacoburgarna blev suveräna och till dom blev det ost, salladsblad, majs, gurka och såser. MUMS!

Tacohamburgarna gjorde jag genom att blanda ihop nötfärs, tacokrydda (en påse till 600 g köttfärs typ), ½ dl grädde, en skvätt olivolja och lite salt och peppar. Enkelt och bra :)

 

Lodis.

Kategori: Vardagen

Känner mig allmänt lodig och halvkass. Jag vet inte om det är vädret som gör mig så deprimerad eller om det är nåt annat. Det var i vilket fall som helst INTE kul att cykla till och från skolan idag. När jag kom hem var jag alldeles dyngsur och det rann från ansiktet, haha. Hade åtminstone kortdag och kom hem redan vid 11. Då blev det skriva lite och sen kolla Big brother....yeeeyy.

Snön vräker fortfarande ner, vilket SUGER. Jag längtar till helgen då det vankas både bandyavslutning och en massa mys med min älskling. Samtidigt går tiden så otroligt fort och trots att det ska bli skönt med sommar är det ingenting jag egentligen ser fram emot...

Nu ska jag snart göra tacohamburgare, sen sätta mig på motionscykeln EFTERSOM DET INTE GÅR ATT GÅ UT!!!

HÄJ.

Snart arbetslös.

Kategori: Vardagen

Så var både påsklovet och helgen förbi och imorgon väntar åter igen skolan. Det är dock bara några veckor kvar nu så varför gnäller jag egentligen? Många lediga dagar blir det också så snart är jag arbetslös, brrr...

Imorgon ska jag inviga min nya träningsoutfit som inhandlades på Team Sportia i fredags - rosa is the shit!

Jon och Marilyn idag :)

Kaos.

Kategori: Vardagen

Kom hem till ett kaos idag - ett bra kaos alltså. Stefan håller på att lägga golv i mitt rum så jag får nöja mig med att sitta i mammas säng med datorn och det där med privatliv finns inte idag. Ingen toalettdörr har vi heller så det kommer bli rätt tufft att duscha sen. Det första man ser när man kliver innanför ytterdörren är ju duschen och där kommer jag stå näck :) Äh, får tänka på att det kommer bli fint sen.

Igår såg jag och Jon kanske världens vidrigaste och sämsta film. Får se om det blir något bättre ikväll. Har i vilket fall som helst världens ångest inför skolan till veckan. Har iaf lyckats skriva klart projektrapporten - heja mig!

Precis tryckt i mig en påse chips så nu mår jag skit...så ni vet liksom.

 

Nä, sådär glad är jag inte

Heeeelg.

Kategori: Vardagen

HEEELG...och äääntligen får Jon lite ledigt också :) 
Det är sjukt tråkigt att ligga kvar i sängen ensam när han kliver upp halv 7 varje morgon. Men nu äre HEEEEEEEEEEELG!

Idag har det väl inte hänt överdrivet mycket. Tog en sväng till Team Sportia där jag införskaffade mig nya springtights och en matchande tröja. Sen åkte jag och handlade godis trots att jag inte borde. Jag vill verkligen börja träna mer så det händer något snart men vart är motivationen???

Idag är det fredag den 13:e vilket betyder skräckfilm såklart :D


Jag och Malle är lodisar :)

Chokladmask.

Kategori: Vardagen

Tjoooooooo!
Har precis kommit hem från Jon och nu har jag tryckt i mig lite lunch och väntar på att Malle och Isabelle ska dyka upp. Det är dock omöjligt att veta NÄR dom kommer eftersom Malle är utan telefon, stackarn ;)

Finväder är det åtminstone och jag borde ut och ta mig en promenix innan solen försvinner. Får se vad kvällen bjuder på, kanske borde offra mig och umgås med Malle, haha. Imorgon är det i alla fall helg och filmmys med min favorit :)

Chokladmask igår, haha.

Nathalie.

Kategori: Vardagen

Igår blev det en kväll tillsammans med Nathalie, vilket var alldeles för längesen. Det enda nackdelen var att jag fick sova hemma men jag antar att det kan vara bra ibland också :) 

Just nu sitter jag och väntar på att Nathalie ska hämta mig så ska vi iväg och kika i affärer, osv. Sen blir det nog till att plugga litegrann och ikväll får jag äntligen träffa älsklingen igen. Myspys :)

Nyttig.

Kategori: LCHF/Vikt

Idag började det nyttiga livet igen, och det är sååå skönt trots att jag haft ont i huvudet och varit slut hela dagen på grund av inget socker. Det blir fel när man ätit en jäkla massa socker i fem dagar och sedan slutar helt tvärt. Men men, om några dagar är jag väl tillbaka på banan igen och mår bra :)

Kvällens "fika" blev kalkon inlindat i ost med lite keso på. MUMS!

Påskfan.

Kategori: Vardagen

Påsken börjar lida mot sitt slut och jag har haft en kanonhelg tillsammans med min favorit. Vi har bara myst, ätit gott, druckit gott, pussats, kollat på film, kollat på fotboll och spelat bingolotto. Jag känner mig som världens lyckligaste som varje kväll får somna bredvid världens finaste. 

Just nu sitter jag hemma. Tänkte börja vara nyttig idag igen men det gick ju åt helvete när jag blev sugen på en RIKTIG tacopaj och gjorde det. Den var guuuudomligt god och självklart vräkte jag i mig godis efteråt också. Imorgon får det dock vara slut på den här jävla påsken, stenhård träning + LCHF!

Trött och ont i huvudet. Får se vad kvällen bjussar på :)

Påsk.

Kategori: Vardagen

I torsdags blev det påskmiddag med Jon och hans familj. En massa god mat och dryck plus lite spel fick avrunda kvällen. På fredagen var jag totalt jävla slut. Det blev i alla fall våffelfrukost hos Jons föräldrar innan vi åkte iväg till Delsbo för att hälsa på hans farmor. På eftermiddagen kom jag tillslut hem där det vankades ännu ett påskbord, denna gång med my family. Maaassa mat och maaassa efterrätt och godis. Satan vad jag åt igår...

Efter maten åkte jag hem till Jon där det blev lite film innan jag tillslut somnade tidigt och fick ta igen alla förlorade sömntimmar. Nu är jag hemma igen men det läre jag knappast vara länge till ;)

Påskmiddag.

Kategori: Vardagen

Sov riktigt gott inatt och när Jon stack iväg till jobbet imorse fortsatte jag att sova ända till 10. Sen blev det lunch med mamma och Stefan på Kina och jag åt som en häst. Efter det skjutsade mamma upp mig till skolan där det blev en timmes svenskalektion och sedan hemgång igen. 

Nu har jag precis duschat och håller på att fixa i ordning mig för ikväll blir det påskmiddag borta i Överälve med Jon och hans familj. Kommer hem imorgon och då väntar påskmiddag här...jag kommer bli en ääännu större boll :)

GLAD PÅSK!

Studentklänning.

Kategori: Vardagen

Bra skoldag och jag fick faktiskt en hel del gjort vilket inte är det vanligaste. Efter skolan hjälpte jag mamma med påskhandling och hämtade även mitt paket från Lager 157. Var nästan helt säker på att jag skulle få skicka tillbaka åtminstone skinnjackan och studentklänning men ALLTING passade. Linnet var suuuperfint, tröjan jääättesöt, strumporna bra (öööh?), skinnjackan var snygg och studentklänningen UNDERBAR. Så jäkla nöjd alltså, nu är det bara ett par skor som fattas :)

Nu har jag precis gjort blomkålsmos och GI-falukorv igen. Får se vad kvällen bjuder på :)

 

Ledig.

Kategori: Vardagen

Har haft en ledig och skön dag hemma idag. Inte fått någonting gjort egentligen men jag får väl satsa på att fixa det på påsklovet istället. Hur svårt kan det vara liksom....

Ikväll får jag äntligen träffa Jon igen och imorgon blir det skola. En kort skoldag mellan 10 och 1 så jag ska inte klaga. Ännu bättre blir det på torsdag när jag går mellan halv 1 och halv 2, heheeee. Sen är ju både jag och Jon lediga på fredag å :)

Dagens middag blev kycklingwook men eftersom det smakade blä tänker jag inte ens berätta innehållet, haha.

LCHF-glass.

Kategori: LCHF/Vikt

I helgen gjorde jag LCHF-glass som Malle kom med förslag på. Den ser inte direkt aptitlig ut, men den smakade faktiskt riktigt bra och fungerar absolut om man vill vara lite nyttigare :)

Jag vispade först och främst 2 ägg med nästan 1 dl sötin (sötningsmedel). Sedan hävde jag i lite grädde (typ 1-2 dl kanske) och två matskedar kakao. Självklart kan man ha i vad man vill, typ mosade hallon går ju också fint. Jag hällde i alla fall i smeten i en burk och la den i frysen. Sedan rörde jag om typ en gång i timmen och efter ungefär tre timmar var den klaaaar :)

Joggingtur.

Kategori: Vardagen

Blir nästan stolt över mig själv när jag drar på mig springtightsen och går ut trots minusgrader. Jag kan inte skryta med att jag joggar någon längre sträcka men eftersom jag suttit på arslet i flera månaders tid är faktiskt inte sträckan så jäkla viktig. Jag har åtminstone börjat röra på mig, och efter påsk MÅSTE jag sluta med alla kolhydrater även på helgerna, så det så!

Nu har jag precis tagit en het dusch och krupit ner i onepiecen. Inväntar Big brother och sen blir det en natt i min egen tomma säng. Imorgon hoppas jag dock på att få pussas lite igen, och mest av allt längtar jag ju till torsdag, hohooo ;)

Depppppp.

Kategori: Vardagen

Trött. Ja, trött....relativt trött, jättetrött, tröttast. Trött? Haha, jag orkar inte med mig själv.

Seg skoldag. Måndagar och tisdagar är så otroligt värdelösa för mig eftersom jag egentligen inte ens behöver vara där. Jag skulle dock hellre gå i skolan 7 dagar i veckan än ta studenten, heeelt ärligt. Ångesten är enorm.

Imorgon är vi ledig, vilket är skönt. Eftersom jag är ensam hemma hela dagen ska jag försöka mig på att plugga så jag fixar allting tills betygen sätts. Känner mig så jävla värdelös som inte ens kan klara av gymnasiet när alla idioter fixar det. Hur jävla svårt ska det vara liksom? Fuck it...

Nu sitter jag här i onepiecen och har precis ätit LCHF-tacopaj. Känner mig så äckligt omotiverad till att gå ner i vikt men nu har jag åter igen kommit till en punkt där jag inser att jag fan inte är nöjd med mig själv. Jag behöver inte gå ner 20 kilo till normalvikt utan jag kan nöja mig med 10. Dom där 10 hade jag redan gått ner ifall jag hade skött mig det senaste halvåret, men icke....ÅÅÅÅÅÅÅÅH, tokig jag bliiiiiiiiiiiiiir!

Trots ett halvdeppigt blogginlägg är jag lyckligast i världen. Jag älskar dig Jon.



Söndag.

Kategori: Vardagen

Tjo!
Söndag, men ingen deppsöndag som det brukar vara. Var dock allmänt slut imorse så det blev tv-tittande hos Jon halva dagen innan jag gick hem och åt pizza med mamma och Stefan. Nu ska jag snart iväg till Jon igen och ha myskväll innan ännu en vecka startar. Det blir dock bara en tredagars denna vecka och sedan påsklov, så det finns faktiskt inte mycket att klaga på just nu :)

Det enda jag oroar mig över är framtiden. Jag skulle inte tacka nej till att gå om ett år, men det skulle jag enbart göra om hela klassen gjorde samma sak ;) Det känns dock jäääkligt oroväckande att ta studenten utan betyg, utan körkort och utan kunskaper i engelska. Kan kanske söka ett jobb av hundra....tack för den.

Nä, orka tänka framåt. Hoppas ni haft en trevlig helg å!

Sliten tjej